Framme i Åre

Hej babes! Har inte uppdaterat idag pga att jag har suttit i bilen sen åtta imorse så är ganska ofräsch och trött nu, vi har nyss kommit till stugan vi har hyrt, vi ska snart åka och handla mat haha är ganska otaggad på att åka skidor imorgon för att det är lite dåligt väder hoppas på sol imorgon! Och så ni vet kommer det inte bli super uppdatering i veckan, eftersom jag inte är hemma men ska försöka uppdatera en gång om dagen. Puss!

https://cdn2.cdnme.se/3978117/7-3/pic_512a40bbe087c317d73eca97.jpg" class="image">


Framme i Åre

Hej babes! Har inte uppdaterat idag pga att jag har suttit i bilen sen åtta imorse så är ganska ofräsch och trött nu, vi har nyss kommit till stugan vi har hyrt, vi ska snart åka och handla mat haha är ganska otaggad på att åka skidor imorgon för att det är lite dåligt väder hoppas på sol imorgon! Och så ni vet kommer det inte bli super uppdatering i veckan, eftersom jag inte är hemma men ska försöka uppdatera en gång om dagen. Puss!


Högst på min önskelista

Slitna jeans med hål - hollister/Odd Molly blus med paljetter/ Oxford Ralph Lauren skjorta/Låga Converse/Ray Bans/Beige väska Aldo

lördag eftermiddag

Egobilder hos felicia/ Packar inför Åre
 

Är just nu hemma och ligger i min säng, har precis packat ner lite saker i min väska och sådär,är helt slut har ont i huvudet och känner mig helt död.. Ligger och kollar på Harlem Shake videosar och dör av garv, helt forever alone men dem är så roliga, ellerhur? Juste när jag snackar om roliga videosar ni har väl sett den här videon på tjejen som ska visa hur man lockar håret och failar totalt? så sjukt rolig ni måste se den! hahaha.
Men idag har jag hunnit äta lunch & frukost hos felicia, vi har umgåtts lite, så segt att vi inte kan ses på över en vecka kommer sakna henne jättemycket! Har också varit på Hemmakväll och köpt godis. Boring lördag men vad ska man göra, ska fixa ett collage med lite wanties senare idag. Men ska ladda ner låtar till min mobil nu, puss!
 

lördag!

Hola! Är just nu hemma hos bästis och vi har precis fixat oss lite och vi gör typ ingenting, vi ska inte göra så mycket idag jag måste hem och packa lite grejer åker till Åre imorgon och Felicia ska till sin mormor, men vi får se vad som händer. pusss

äntligen sportlov!

hej mannar!
sitter just nu hemma hos bästis och vi kollar på gladiatorerna med hennes brorsor och har det lite mys. Bra start på lovet. kanske kommer upp ett videoinlägg sen.. vet inte.. puss!

-


19 februari

Hej mAnnar!
igår glömde jag helt bort att uppdatera och ja så var det med den saken, haha så fort jag inte uppdaterar på en dag sjunker statestiken jättemycket.. jobbigt haha, men iallafall från och med nu tills jag får upp blogglusten igen kommer jag bara blogga när jag känner för det, för att nu är det så tråkigt i min blogg det enda som jag skriver är vad jag är på dagarna, kan inte ta bra outfitbilder, jag shoppar inget, så jag längtar tills värmen kommer så min blogg kan börja bli lite roligare. Ska också ändra min header så fort jag lär mig hur man gör. Har pluggat idag, Segt.. Och ska snart sätta på en film, Har inga fräscha bilder så blir en azum låt. puss
 

ångestdagen

Hola bloggen!
har inte orkat blogga idag har varit seg och legat i sängen hela dagen, ska snart ta en dusch och fräscha till mig lite, har inte så mycket roligt att blogga om så bloggar imorgon eller något. puss
 

på repeat i mina hörlurar..

 
 
 

trött..

verkar vara trött ofta såg att jag hade haft den rubriken förrut också haha!
Men jag ligger i min säng och kollar på Charlie's Angels just nu ska snart sova eftersom jag är trött som jag skrev i rubriken, ha-ha. Imorgon ska jag träffa felicia så blir en myssöndag, ska fortsätta kolla nu puss!
 
 
 

Gallerian

Hej på er!
Förlåt för att jag inte bloggat idag men hann inte, imorse så vaknade vi runt 11 och gick upp och fixade oss sen åt vi frukost, sen vandrade vi till bussen där vi träffade Shila och Isabella H så vi satt med dem på tåget till jakan vi åkte till stan för Felicia skulle sälja en väska och efter det åt vi på donken så vi blev supermätta! Haha nu sitter vi i gallerian och ska snart in på Hollister och kika lite. Puss

 

Fredagkväll!

Hej på er. Nej det där lät så gay haha..
 
Nejmen jag är just nu med felicia och vi ska snart kolla klart på en film vi började kolla på för 2 veckor sen men inte kollade klart på den så det blir att göra det nu. Den heter skyfall om någon har sett den? Men iallafall just nu sitter vi på mitt rum och felicia testar mina kläder haha!
Idag var vi i stan och kollade runt på NK och där såg vi Maria Montazami och Felicia började råglo haha sötisen! Men det är typ hennes förebild haha! Men hon är ju supergullig och hon log iallafall mot oss. Sen så testade jag en barbour jacka som satt skitfint på som jag blev skitsugen på att köpa.. Åhh!!
Men hoppas ni har en bra fredagkväll nu babes puss!
en bild från skolan i veckan.

Bekännelser

Jag är sämst på att komma på bekännelser om mig själv! Eller jag brukar komma på bekännelser typ i skolan när jag är ute osv sen när jag väl ska skriva ner dem glömmer jag dem!
 
 
Jag hatar vintern det enda positiva med vintern är Julen och den är ju över sen long time ago så tycker det borde komma lite vår nu!!
 
 
Jag älskar ljusa färger rosa/beige/vitt osv.
 
 
Jag älskar svarta jeans! tycker det passar till allt ( Ja, då förutom svart på svart som blir lite to black..)

 
Jag har haft så många falska vänner så jag har svårt att släppa in folk i mitt liv och lita på nya personer.
 
 
Jag lyssnar ALLTID på musik! till och med när jag är med vänner/sitter och pratar med dem fast på låg volym då, men jag är beroende.. 
 
 
Det blev ganska tråkiga bekännelser den här gången men jag kommer inte på några mer, får fundera på bekännelser under dagen och se om jag kommer på några!
 

ledig idag!

 
en bild på mig ifrån helgen! Har inga fräscha nya bilder
 
Vaknade för runt 30 minuter sen kollade klart finalen av paradise hotell, och ska snart duscha och äta lite sen fixa mig och möta upp bästis i stan så blir det lite shoppingmys osv. Kanske kommer upp outfit sen om jag hinner fota! Puss hoppas ni alla har en bra dag idag!

skaffat tumblr!

 
nu har jag gått och skaffat tumblr som många andra!
 
där jag kommer posta inspo/feel good bilder haha if you know what i mean. Nej men är jag depp/trött på livet brukar jag alltid sitta och kolla på we heart it/tumblr bilder haha kan nästan tro att andra också gör det! Men till poängen, Jag vet inte så mycket än men lär mig fortfarande så HÄR kan ni följa mig och så kommer jag följa er tillbaka osådär. hehe det här kan nog bli skojigt!

lite ändringar på bloggen!

Har ändrat lite i bloggen nu och det känns superbra nu är allt som fattas en ny header men ska nog fråga om någon av mina kompisar kan fixa det så det kommer snart att fixas hoppas jag iallafall på. Men har fixat så det ser lite fräschare ut roligare för mig att blogga på en härligare blogg ju! h! ehe. Jag satt i ungefär en timma och skrev en teknikrapport till no:n som jag var tvungen att göra sen åt jag middag, och sen dess har jag bara kollat på paradise hotell närmar sig finalen så är ju lite spännande.. Har också ätit lite chokladhjärtan som jag fick av min älskade mami. Önskar jag hade några härliga bilder att bjuda på men dagens detaljer/dålig outfitbild kan jag ju bjuda på!
Men nu ska jag fortsätta kolla babes lolz vilken nörd jag är.
juste det var ju lite kul & stelt att kolla på min mejl och se vilka folks crushes är men dem flesta hade fattat den där och va jävligt oseriösa.. haha jag förstår ju när ni driver ;) men vissa va ju lite stela hmm..
 
Skärp från gina tricot
jeans från bikbok
uggs shepard
och till det hade jag en kofta ifrån gina tricot och topp ifrån bikbok.
+ dagens detaljer
pärlarmband! haha.

frän outfit

riktig najz outfit jag inte skulle banga på i vår!

sugen på ny design

en av anledningarna att jag inte bloggar så mycket är för att jag är sickligt trött på min design. Skulle offra en av mina tår för att få en ny fräsch vit design. TRÖTT på min och bilderna i headern är så fula på mig..
 
Iallafall är hemma just nu måste skriva en sak vi har gjort på Non så är lite smått irriterad över det. Men har iallafall studiedag imorgon så jag och felicia ska in till stan kolla runt lite osådär sen sova hos mig. blir väl mys men ska börja plugga nu puss!
visst är jag en söt anka? HAHA.

trött på vinter, ge oss sommar!

hatar sveriges klimat har varit kallt för länge nu! inte ens början på våren har kommit jag blir så deprimerad, ska göra så mycket kul i maj/sommar så kan inte låta bli att längta ihjäl mig!! + att man eller jag blir mycket snyggare/fräschare på våren/sommaren.. man behöver inte klä sig med vinterjackor mössor, uggs, och mitt hår blir elektriskt osv nu på vintern men inte på sommaren åååh. tänk att bara gå ute med en fin tröja med shorts/jeans och ballerinor och vara ute hela kvällen med vänner utan att frysa. Man kan ju inte göra någonting ute nu alls.. får väl längta ihjäl mig..blir extra sugen på sommaren när jag kollar på dem här härliga bilderna!
 
 

onsdag!

hej bloggläsare!
 btw såg att jag hade skrivit fel i rubriken om vilken dag det var igår det var såklart 12 feburari och inte 11 hehe!

Just nu sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem så ska vi åka till tandläkaren. hatar tändläkaren hemskt så ser inte fram emot det.. säkert många som håller med på tandläkarfronten haha.
Hade tagit fel på tiderna så trodde jag hade tid 20 i 3 så sprang nästan från skolan sen fick jag reda på att jag hade 20 över 3 så då fick jag vandra hemåt. Har precis ätit kiwi och lite salamiskivor som mellanmål såååå gott. Men uppdaterar nog senare ikväll! 
puss
 

Tisdag 11 februari

Sitter i skolan nu och ska ha svenska uppdateringen har varit låg update i helgen för att jag varit sjuk och inte gjort något orkade inte blogga då, men ny vecka nu så nu ska det bli bättre uppdatering här på bloggen! Slutar runt tre idag och då ska jag hem och plugga lite plugg eftersom jag ligger efter lite nu i skolan. Puss


omg ..

 
Love Calculator
Step 1
Your full name:
Step 2
Now, enter the names of your top 3 crushes and press continue to move onto the next step.
Crush 1:
Crush 2:
Crush 3:
to step three.
 den här är så läskig och sann! ni måste testa det omg! jag dog.

känner ni igen er ?

 

.

Jag har inte orkat uppdaterat idag pga av att jag har blivit jättesjuk.. hög feber och har också blivit snorig också superkul. Så blir ju kul att vara hemma i helgen.. Men imorgon kan jag säkert fixa några inlägg eftersom jag kommer vara hemma hehe. Idag har jag ätit glass och kollat på paradise hotel & kollat på en ny film med Miley Cyrus som heter "So Undercover" den va skitbra! riktigt tips. Men jag är jättetrött så ska jag nog vila lite nu. Kanske uppdaterar senare puss!
blir en bild på Candice istället för en på mig ser ju inte så fräsch ut nu haha.. 
men verkligen drömutseendet Candice är så jävla fin!! GAAASH.

Victoria secret till Arlanda

ingen har väl missat att nyheter24 har skrivit om att Victoria Secret ska öppnas på Arlanda nu i Februari. Blandade känslor om det haha! Har också hört att den ska öppnas i den terminalen man är på om man ska åka långt (ex usa) det är ju lite onödigt eftersom att man ändå kan köpa där! Men det dåliga är att det inte kommer va något speciellt med VS längre. Om det ändå finns en affär i sverige.. Samma sak med hollister! så mainstream nu och uttjatat. 

dagens look

jeans från Salt
Skärp Gina 
och tröja gammal från bikbok!

gått och blivit sjuk..

superkul wiho.
Ligger i min säng och fryser ihjäl just nu.. iallafall så va jag i skolan idag som vanligt. Har väl inte så mycket mer att säga hehe. puss
den här bilden bjuder jag på hemsk hehe.
men vi gjorde so prov och hade lite tråkigt så perfekt att ta lite ego pics ;)
 

"lyx" vs "budget"

har sett att dem här jackorna är nästan identiska och tycker faktiskt att den från gina är rätt så snygg, Slösa 3000 på den andra jackan känns ju lite sådär när man kan få en nästan identisk från Gina. Tycker den är skitsnygg faktiskt! Skulle lätt valt den och tagit dem andra pengarna på annat. Men jag ska nog köpa en ny skinnjacka nu till våren men annars hade den varit superfin. hehe.

tisdag

en lagom sexig bild från idag hehe.
Efter skolan följde jag med felicia till outlet hon skulle köpa en pälsväst, sen gick vi till ikea köpte lite choklad sen gick vi till elgiganten kollade på urbanears & plattånger haha, och det snöade lixom imorse sen nu så va det helt blött ute så mina skor blev jätteblöta.. blev skitsur haha. Nu på kvällen har jag ätit middag och pluggade en stund också nu ska jag kolla på Top Model sen ska jag duscha osv. puss.
 
 

helt ok våroutfit

tommy hilfiger marc by marc jacobs converse daniel wellington true religion rayban

trött..

 
hej bloggen! två bilder från igår där uppe.
 
har varit hemma ett tag typ 1 timme, gick hem till felicia efter skolan vi skulle plugga men vi orkade inte så vi kollade på geordie shore.. standard! Sen nu ligger jag i sängen och ska kolla på paradise hotel Norge är hemma själv och väntar på att pappa ska komma hem så jag kan få mat haha. blir stenplugg imorgon har prov på onsdag, KUL!! lol. vill bara säga att jag är så trött på det här vädret nu vill bara gå i ide tills sommaren!
 

dagens kläder

ignorera mina fula handukar på dörren! (hahaha) 
uggs - shepard
- jeans bikbok
- blus odd molly
väska - longchamp
pälsmössa - någon affär i stan
 

söndag

hej påer!
idag har jag varit i outlet med Felicia och på Ikea, först så tog vi bussen från jakan till outlet gick till hollies och odd molly, kollade runt lite sen gick vi till Ikea först åt vi för vi så hungriga det blev pizza & dricka för 15 kr, billigaste lunchen, lätt. Vi blev supermätta och tog en kundvagn och gick in på Ikea och drömde oss iväg i all inredning haha love it. Sen skulle hon ta bussen runt 4 tiden till sin Farmor på söder så jag mötte upp mina parents på Chilli köpte lite saker till rummet bla 2 supersnygga kuddar, supernajz. Har precis ätit thai soppa & vitlöksbröd till middag skitgooott.. och ska kolla ett avsnitt av Vampire Diaries sen duscha, och förbereda mig för en ny vecka, outfit inlägg kommer sen. puss!
oredigerad bild men de är ljuset som gör så att min utväxt ser orange ut haha.

Nytt i garderoben

En kofta ifrån Gina tricot, 149 :-
Skärp från Gina 129 :-
Armband och örhängen ur & penn kommer inre ihåg priset
Jeans från bik bok 99 :-
Skit billigt och dem är Superfina till våren! Tipsar stort skynda innan dem tar slut!


nytt i mitt rum

Va ju på Ikea i måndags med mamma och då köpte vi en ny klädhängare & galgar till mitt rum, så satte upp den på kvällen ska också fixa mera saker i mitt rum snart, men vad tycker ni? fint eller inte? dock har ju alla såna här i sitt rum nuförtiden så det är ju lite mainstream, lolz men det är ju fint så!

finfin outfit

älskar dem rosa byxorna! Införskaffat mig ett par rosa jeans idag, superfina men somsagt visar imorgon! Riktig inspiration outfit love it!

Fredag & Lördag

hej på er! LOVAR ATT UPPDATERINGEN SKA BLI BÄTTRE NU, har bara inte haft någon blogglust.
 
Igår så va jag och bestie på bio i heron vi kollade på Texas Chainsaw den var bra, helt okej läskig, sen åt vi middag där, sen tog vi bussen till Coop köpte godis och gick sen hem till henne, Fixade lite mys och kollade på geordie shore standard våran favoritserie! hihi. Sen kollade vi Django och somnade runt 4 tiden.
 
idag vaknade vi runt 12 tiden, låg kvar i sängen spelade lite temple run, vi fixade oss sen och åkte till Jakan där jag sålde en tröja sen åkte vi till stan och shoppade lite. Visar shoppingen imorgon, Sen runt 7 tiden åkte vi hem till mig fixade middag Lövbiff bea och pommes, mums. Sen nu har vi varit ute och snackat lite och myst i det kalla vädret, men vi hade tråkigt så gick ut haha. Nu ska vi kolla på geordie Shore eller kolla en film på 5an inte bestämt än, imorgon ska vi bara vara hemma tror jag, inget bestämt än. puss!
 
 
 
 

Helg

Uppdaten har inre varit den bästa igår men det är helg och orkar inte blogga, imorgon blir det ordentliga inlägg! Puss
Några bilder från skolan igår


RSS 2.0