lördag

 
bilderna är från min privata instagram från igår!

godmorgon! vaknade för typ 30 min sen och har nyss ätit frukost. Igår drog jag ut med några av mina fina vänner, vi skulle dragit hem till vår kompis på odenplan men slutade sen upp i vanadisparken. Inte så lyckad kväll iallafall, kom hem runt 1 tiden och somnade direkt haha. Idag blir jag nog hemma på dagen orkar inte ta mig ut på dagen, jag och mamma ska kanske iväg och äta lunch någonstans får se, ikväll ska jag på fest troligen! ska ut iallafall. ha en bra lördag pepzz!
 

Lördag

 
 
 
 

Stora wanties

Stora cravings just nu! Alltså dem här sakerna vill jag typ verkligen ha.
Tröjorna är från american vintage och är vanliga baströjor och vet att det finns liknande på HM och alla vanliga affärer för en billigare peng men jag tycker typ dem här är fett snygga. Har fått någon crush på dem, dock vet jag inte vilken färg jag vill ha, lutar mot den vita?  har hört att mascaran är riktigt bra och så fort mina nuvarande mascaror tar slut ska jag köpa babydoll från ysl, går runt 300 lappen men värt det om mascaran är så bra som jag hört! Alltså väskan... Jag såg den på NK i helgen och blev helt kär! Ska börja spara så att jag kan köpa mig den inom närmsta framtiden! 4000 kr går den loss på... Men den är riktigt snygg! Vet dock inte vilken färg jag ska köpa? Har ju redan en svart MK tote som är ganska mainstream.. så skulle ju vara kul att ha en väska som inte lika många har! Men blir då inte en svart, beige eller brun it is. 
 
Så fort jag fyller 16 ska jag skaffa mig ett extrajobb så jag kan köpa allt jag vill ha, Ååh fatta va nirr.
 
 
 

Plugg plugg plugg

Dåligt med tid att blogga dem senaste dagarna. Hade ett SO prov idag som gick hemskt så min tid har gått åt att plugga åt det. Haha ni vet känslan precis när man lämnar in ett prov och man kommer på att man har glömt något jätteviktigt som man hade kunnat skriva en sida om på provet som typ kan göra hela betyget på det provet? Det hände mig idag, blev så irriterad på mig själv, är typ fett sur över det... Hoppas jag får göra om provet om jag får sämre än C på provet.
 
Har haft 2 prov idag och en mattediagnos? hur smarta är skolan att lägga allt på samma dag egentligen?! ibland tänker dem inte. Jaja nu ska jag sluta skriva om skolan, Fredag imorgon, asså är det bara jag eller går veckorna typ sjukt fort?! Snart är det oktober och vips så är det julafton. Nejmen nu överdriver jag lite xD
 
Slutar 20 över 1 imorgon och ska nog in till stan då och kolla i lite affärer sen käkar jag nog middag där och möter upp lite vänner så drar vi nog på någon fest. Skönt med helg iallafall! 
 
 

Gjort om

Har gjort om lite i mitt rum senaste veckan, har fått ett nytt bord och ska även få en ny säng som kommer på fredag och ny spegel och sådär! Men här är en liten del av mitt rum som jag har gjort om, vad tycks?
Tycker mitt rum ser mycket öppnare ut när jag gjort om, gillar det!
 

Börjar om!

Jag har tänkt på det här nu och har bestämt mig för att börja om med bloggen som en kul grej att göra när jag är tid! kommer alltså att blogga när jag känner för det utan att känna press för att vara tvungen att blogga hela tiden.
några bilder från senaste veckan
 
Har inte bloggat på hela sommaren, men den här sommaren har iallafall varit den bästa sommaren! Har varit på Malta på språkresa i 3 veckor och träffat världens underbaraste människor och även varit i spanien med familjen. Sen umgåtts och festat med mina underbara vänner här i sverige. Men nu ska jag sova börjar tidigt imorgon! Puss
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0