Tips : Kesella med frysta hallon!

något jag vill tipsa er om är något jag äter just nu faktiskt haha!
Vaniljkesella med frysta hallon. Det är sjukt gott och bra om man är sugen på något gott, men inte vill vara onyttig! Själv så tar jag ungefär en halv burk vaniljkesella/kvarg samma sak.. med några hallon och lägger i en skål. Man kan värma bären men jag lägger i dem frysta för jag gillar dem bäst så men alla gillar ju olika! Sen är det bara blanda runt och ställa in i kylen 20 min om man vill att det ska vara kallt. Det är mättande och man kan äta det istället för glass, mycket nyttigare! En burk Kesella går på 15-20 kr inte så farligt, testa!
inte min bild tog den ifrån google!
 

Måsten i vår!

Måsten i vår är (enligt mig iallafall) är:
1. Converse. låga höga whatever, båda är perfekta på våren och ett måste i garderoben!
2. Ljusa jeans bootcut eller raka, båda passar till våren haha och passar fint till converse!
3. Pilotglasögon behöver inte ens säga något ett måste till våren!
4. Skinnjacka Man kan köra på en rockigare variant i svart som den nedan eller köra på en klassiker, svart skinnjacka eller om man vill vara lite mer vårig så kan man satsa på en beige skinnjacka eller varför inte en brun?
5. Söt blus Tycker att en söt blus i en vårig färg (Rosa, vit,ljusblå beige osv..) är ett måste i garderoben i vår! Odd molly, gina tricot, HM, bondelid osv  har jag sett har söta blusar, det finns överallt kolla runt!

Söndag

daily tumblr inspo.. hehe

söndag idag och det känns bra, ingen söndagsångest iallafall! skönt med lov. Idag har jag varit och kollat på ny soffa med mamma och pappa. Sen har jag även ätit en god sallad till lunch, och nu ska jag snart ut på en promenix, imorgon är planerna att hänga med en kompis i stan på dagen sen på kvällen kommer felicia hem från landet, yay!  Ska fixa några inlägg nu bla ett inlägg om måsten i vår! kommer upp lite senare puss!

Trött!

jag och lillkusinen idag/mitt påskägg
 
Hej på er! är sjukt trött förtillfället. Kom hem för ungefär 30 min sen från mina kusiner, hade en mysig kväll spelade tv spel med kusinerna och åt god påskmat haha, fick även mitt påskägg med godis + 500 kr, ska byta om till myskläder nu och kolla på vampire diaries hoppas ni haft en bra påskafton? tror jag det är idag iallafall haha!

Happy Easter

 
några bilder som jag tog nyss!

Har precis fixat klart mig och ska snart hem till min faster, var ute och gick i ungefär 40 minuter gick nästan 6 km, skönt! Men jag ska gå nu, bloggar mer ikväll när jag kommer hem, glad påsk på er! 

drömutseende


Godmorgon lördag!

igår/förrigår!

hej mannar! Jag har precis vaknat till superfint väder ute, så tänkte gå ut på en lång powerwalk med musik i lurarna, eftersom det är så fint väder! hehe. Sen ska jag duscha och fixa mig, på kvällen blir det påskmiddag hos min faster och massa påskägg, men nu ska jag äta frukost, bloggar när jag kommer hem!

Tips på vårjackor

Här är tips på 3 snygga vårjackor, enligt mig! Skinnjackan och dunjackan ifrån lindex och den beiga jackan ifrån barbour, har ju själv skinnjackan och tycker den är supersnygg, gillar dunjackan också, and love barbour jackan! 
 

She's not me

Älskar Zara Larssons nya låt, hon låter lite som Rihanna i låten, faktiskt. 

Långfredag

tumblr inspo!
 
hej bloggen! Har helt glömt att uppdatera bloggen idag, men det har inte hänt så mycket haha, Vaknade halv 2 sen gick jag ut och gick en låång powerwalk medans jag lyssnade på Justin bieber i hörlurarna, var så fint väder så var tvungen att passa på! På kvällen fixade mamma en god middag med oxfile, potatisgratäng och beasås, supergott! Nu sitter jag och kollar på let's dance hejar självklart på Maria Montazami haha, vem hejar ni på? Ska fixa lite inlägg till ikväll och fortsätta kolla nu puss!

sommarkväll


Lov!

idag innan skolan!

förlåt för den dåliga uppdateringen, men hade ingen  dator igår så kunde inte blogga mer än ett inlägg på dagen!
Skönt att vi fick lov idag, skoldagen gick fort också, fast hade ångest ända tills vår no lektion då vi hade prov jag tror att jag kommer klara provet iallafall, är osäker vi får se. Efter skolan gick jag hem, eftersom ingen kunde träffa mig hehe lonley, men det var skönt att gå hem och kolla tv, osådär utan något plugg alls, haha. Sminkade min söta lillasyster också när hon skulle gå påskkärring skulle tagit bild på henne haha så gullig. Iallafall har handlat påskmat och mat till imorgon då min morbror kommer hit på middag, med mami sen köpte vi thaimat och jag blev supermätt.. matkoma! Har nyss kollat på criminal minds, och nu ska jag kolla klart en film på dreamfilm.nu puss!

Bild lektion


Dagens!

Hola! Sitter i skolan just nu, innan skolan tog jag lite dåliga bilder på dagens outfit, inlägget skulle publicerats innan jag kom till skolan alltså haha menmen. Slutar 4 och sen blir det hem och plugga sönder. Har no prov imorgon och kan nada, så ja. Puss!


Dm retro öppning

Hej! Har inte kunnat uppdatera bloggen något mer idag för har haft fullt upp haha.. Direkt när jag slutade efter skolan åkte jag och Felicia till stan för att gå på dm retros öppning, alltså vi stod där ute ca 3 timmar och väntade men fick ingen goodiebag ändå så det sög. Så istortsett fett ovärt att stå där. Efteråt så köpte vi en varsin sallad som vi åt. Välförtjänt, när jag kom hem frös jag ihjäl så tog en varm dusch. sen nu är det bara plugg plugg som gäller.


Tisdag 26 mars

Hej bloggen! Sitter just nu i skolan och har lunchrast. Börjar om 1 timme så tänkte passa på att blogga nu. Har No och spanska kvar sen ska jag till stan på en butiksinvigning som sagt, sen hem och plugga. Så här ser jag ut idag iallafall: blus från odd Molly, Hollister jeans longchamp väska, skinnjacka Ifrån lindex + hunters Puss!


pluggkväll..not

tumblr inspo!
 
Jag har suttit on/off och försökt plugga till vårat no prov vi har på torsdag, men det är så ointressant och tråkigt så inget sätter sig i huvudet! Och imorgon kommer jag inte hinna plugga så mycket för jag och felicia ska på en butiksinvigning på kvällen, ååh! någon som har några pluggtips?! Ska snart sätta mig framför tv-en med en kopp te och kolla på finalen av Top Model hejar på Josefine, ogillar hennes personlighet men hon är lätt snyggast!
 
 

perfekta jeansen

Jag tycker att TR har dem snyggaste jeansen både bootcut & stuprör. Jag tror dem är billigare i usa så lär nog slå till på ett par där!
 

Cara Delevingne


Måndag.

tumblr inspo!
 
Hola bloggen! vaknade för ungefär en timme sen av mig själv, är hemma idag för är inte frisk än vilket suger, eftersom vädret ute ser superfint ut, men får hoppas det håller i sig hela veckan. Idag blir det tv mys och plugg. Måste ta en dusch också, not feeling so fresh! haha fast man är väl aldrig fräsch när man är sjuk.

Hermes

dem här underbara väskorna kostar ca 100 000 kr. Något ni skulle kunna betala för en väska? haha personligen skulle jag aldrig betala så mycket för en väska men man kan ju alltid drömma om en Hermes birkin bag.. min favorit är den orangea!

vill köpa NU!

 
 
ååh.. vad jag vill ha dessa 3 saker mycket! Önskar jag kunde klicka hem allting just nu, blir så sugen på att köpa allt..vilket jag skulle kunna har ca 12 000 sparat på ett konto justnu.. hehe. men nej jag ska spara dem pengarna till resor i sommar & New York i början av Maj. bara ca 40 dagar kvar  nu, ååh vad jag ska shoppa där! har sparat alla mina pengar jag fått, månadspeng, födelsedagspengar osv för att kunna shoppa galet där. Ska bli så kul att lägga ut massa bilder och shopping på bloggen då, eftersom shoppingen ekar ganska tomt just nu i bloggen haha!

82 dagar kvar..


tråkig helg.

min helg har inte varit speciellt rolig förutom fredagen, då jag och felicia kollade på bio, vi såg " Oz the great and powerful" den va faktiskt ganska bra, värd att se. sov hos felicia sen och vaknade upp på lördagen med världens förkylning.. åkte hem till farmor och farfar på kvällen för att fira lite påsk med dem eftersom dem inte är hemma nästa helg fick lite påskpengar så de va nice, dock var jag sjukt osocial hela kvällen tills vi åkte hem och typ låg och halvsov i soffan, men mådde inte så bra haha. På kvällen släckte vi lamporna såklart, earth hour! 
Hela dagen idag har jag pendlat mellan att kolla på tv och sova i soffan, kul söndag.. vill bli frisk speciellt nu när det är så fint väder ute och plusgrader. Fårse om jag är hemma imorgon så jag kan bli frisk, tänkte fixa lite inlägg till er nu, so update u later!

5 wanties

 1. en MK väska i någon fräsch färg.. brunt vit mörkblå?
2. vita låga converse! eller typ mörkblå så fräscht på våren
 
3. Hollister booutcut ljusa, mainstream men bryr mig inte så snygga är dem!
4. En rosefärgad klocka älskar den från MK..
5. Rayban aviators med svart glas.

back on track

hej bloggisen, har tänkt att jag ska börja blogga igen, men jag vet inte om jag ska satsa mer på att blogga om mode osv, än vad jag gör på dagarna? det känns så tråkigt och inte berätta så mycket om vad jag gör osv. skulle uppskatta om ni kommenterade hur ni vill att jag ska blogga så de blir roligare för er att läsa. sen måste jag försöka fixa mig en finare header lol den är så ful.

no blogginpso..

som ni märker så bloggar jag inte så ofta här längre, men har noll blogginspiration och har heller inget att blogga om, kommr säkert börja satsa mera på bloggen när blogginspo'n har kommit igen, ville bara säga det så ni vet varför jag inte skriver något. puss

Lördag

 
Hej mannar! längesen jag uppdaterade här, idag har jag hängt med Nicole, Bella och bästi. 
Vaknade hos bästi fixade oss och åkte till stan och mötte Nicole, vi gick till kungsan och chillade lite, sen skulle bästi dra så jag och nicole begav oss mot gamla stan och satte oss i solen och myste! Runt 4-5 tiden mötte vi Bella sen så hängde vi i stan bara, sen åkte jag till Häggvik och mötte upp Mamma och vi handlade, På kvällen blev det hemmakväll för att fira Mammas födelsedag hon fick present från mig, sen åt vi thai mat och kollade på fångarna på fortet haha fun.. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av O.C sen sova, skitrött.. puss!
 

torsdag

är lite dålig med bloggningen men finns inte så mycket att blogga om, Idag fyller min Mamma år, men hon är borta idag så vi ska fira henne på lördag, grattis världens bästa mamma! Ska också köpa något till henne imorgon, ska antagligen på bio med felicia sen ska jag sova hos henne, men nu ska jag hoppa in i duschen. puss

12 mars

jag idag i stan/dagens outfit
 
Har haft en skön dag i stan idag med bästis, vi åt lunch på Jensens Bofhouse (vet inte hur man stavar) och kollade runt lite i affärer, runt 5 tiden åkte vi hemåt, för hon skulle firas på kvällen så jag åkte hem, åt en god middag med familjen och ska snart köra lite hemmaträning, typ Squats eller några rumpövningar, träna rumpan lite haha! Sen ska jag nog sova, lång dag i skolan imorgon, längtar till helgen.. puss!

studiedag!

 
hej bloggen! vaknade av sol idag igen, blir på så bra humör när det är sol, snart är det vår! Idag har vår skola studiedag så ska in till stan och möta Felicia som fyller 15 år idag! Grattis babe. Har precis fixat klart mig och måste skynda till bussen för att hinna nu, men bloggar antagligen mera ikväll! PUSS

beställt

den här fina klänningen! kommer bli skitfin i sommar med bruna ben och smycken!
 

Dagens + planer för dagen

Hej mannar! Jag är hemma nu och har varit uppe sen 9 och har städat mitt rum sen 11 tiden och nu har jag fixat klart mig och ska ut och möta Felicia så ska vi sätta oss någon stans och ha lite girltalk, såhär ser jag ut idag : jeans från dr denim, vit kofta HM, linne från Hollister och skinnjackan från lindex, puss.


festlook


bloggpaus

-

Lördag

Hej bloggisen, vaknade sjukt tidigt idag för jag somnade tidigt igår.. Ska vara barn vakt hela dagen segt men får pengar så de nice, nu ska jag ut med mamma på en powerwalk till Coop tagit lite bilder på my outfit today, puss

Swag

 


lovely thursday

skoltoan/Matsalen
 
 
visst har vi haft en fin torsdag idag? Synd att man gått i skolan hela dagen bara!
Efter skolan har jag pluggat lite matte har prov imorgon, awsum. Men fick hjälp av pappa på det svåra jag inte förstod haha, Längtar så tills imorgon jag och bästi ska in till stan och mysa litt och hoppas att det är lika great väder like today! Om solen skiner lär vi sitta i kungsträdgården och bara mysa med en glass kanske haha lol. Jag har märkt att jag har blivit sämst på att uppdatera bloggen och ska bli bättre, men om ni kommenterade mera skulle jag bli glad azz. puss!
 

Dagens kläder

Dagens outfit, nu rullar jag mot skolan, ha en bra torsdag babes


Långdag i skolan..

Hej! Sitter just nu i skolan och väntar på att engelskan ska börja, har långdag idag och slutar 4 segt. Men så länge solen skiner är jag glad, lol. Bloggar mer ikväll puss


vårfint

 

lalalala kommer inte på någon rubrik

 
 
-sitter just nu och lyssnar på denna grymma låten, och AUSTIN är ju så snygg asså! dregel.
Har precis kollat klart på 1 avsnitt av O.C är helt beroende.. så bra! Ska snart dejta min dusch sen blir det sängen för mig, börjar 8 imorgon och slutar 4, sjuuukt segt. tänkte iallafall inte säga så mycket mer, puss!
 

hemma hos felicia

hej blogreaders! är hemma hos felicia just nu och vi ska kolla på when in rome som verkar asbra, jaa har väl inte så mycket mer att säga. men ska väl hem runt 6-7 tiden uppdaterar då kanske puss

ny vecka!

3 ovisade bilder från olika tillfällen senaste månaden!

Hej på er! skriver alltid hej i början av alla inlägg, men svårt att veta vad man ska börja att skriva i varje inlägg azz.
Första skoldagen efter lovet idag känns faktiskt inte så dåligt, Träffade ju min lovely bestiz efter 1 vecka ifrån varandra, vi hade skitkul as always, vår humör asså, ingen förstår den, undeerbar. Efter skolan följde jag med henne och tog spruta och vi hängde lite sen hämtade mamma upp mig och vi åkte till Barkarby Outlet och köpte en skinnjacka till mig. Love it, kanske visar den senare. Har sovmorgon imorgon och egentligen borde jag sitta och plugga till spanska provet imorgon men orka! Så skiter i det och kollar på O.C istället, awsuuuum, puss!
 
 

Hemma.

Hej på er, eller ni få som fortfarande kollar min blogg nejmen statestiken har sjunkit lite nu när jag inte bloggat på ca 1 vecka haha. Men nu kommer uppdateringen bli bra igen så hoppas jag får tillbaka alla mina läsare.
Har ju åkt skidor i Åre med min familj som va kul, Fast igår kunde vi knappt åka för att det snöade/blåste så mycket, det hade också kommit en Lavin i Tegefjäll som ligger mellan Åre & Duved, En kille som hade stått i liften hade blivit begravd under snön, tur att dem hittade honom och att han överlevde..! lite läskigt eftersom vi hade åkt där dagen innan hehe. Aja jag har suttit i en bil i 7 timmar och är fett ofräsch så ska duscha och förbereda mig inför skola imorgon. Puss!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Näst sista dagen i Åre

Hej bloggen, va ett tag sen jag uppdaterade här men det är ändå sämsta täckningen här, så har knappt haft något internet så passar på nu när 3G fungerar. Imorgon är sista dagen här sen åker vi hem, skönt saknat Stockholm och alla friendos för mycket.. Fast oskönt att skolan börjar på måndag.. Är hos mina kusiner nu vi har ätit middag här, och nu ligger vi i soffan och kollar på men in black, rätt rolig film faktiskt. Men ska fortsätta kolla nu, hörs med bättre uppdatering när jag är hemma. Puss


RSS 2.0