New York - resedagen/dag 1

Dagen vi skulle åka så vaknade jag runt 6 tiden och vart skittaggad på att åka haha! Vi åkte till Arlanda vid 7 tiden och när vi kom dit parkerade vi bilen och checkade in väskorna ochsådär! Sen gick vi igenom säkerhetskontrollen till taxfreen, köpte lite godis att ha på flyget. Gick in på Victoria's secret som öppnat på Arlanda och det var en liten gullig affär haha! Men en bodysplash kostade 140 kr så det var ju inte så billigt. Vi gick sen till starbucks och åt frukost, köpte världens godaste frappe! Vi satt där tills dem ropade att man skulle gå till flyget. Satt där och väntade och fick äntligen gå på planet efter en timme. Flygresan gick ganska fort, underhöll mig själv med filmer som dem visade på planet, tog ungefär åtta timmar att flyga haha! Det va störtcoolt när vi skulle landa och man såg skyskraporna från NY långt borta, alltså kan inte beskriva känslan haha! När vi kom fram så fick vi stå i en lååång kö för att få komma ut från flygplatsen alltså typ deras säkerhetskontroll, när det äntligen var över så tog vi oss in till staden! Tog en taxi till hotellet och det var skitcoolt att åka där och se allt som man sett på film i verkligheten lixom! haha. När vi kom till hotellet var vi sjukt trötta eftersom tidskillnaden är så stor ( cirka 6 timmar bakåt) Men vi drog oss ändå ut och kollade in staden, vi gick till Times square och kan säga att det va verkligen som man har sett på bilder, skitcoolt! Sen åt vi en sen middag på T.G.I fridays vid times square. Sen gick vi hem till hotellrummet och sov vi var supertrötta haha.. och det var jag och min mamma som åkte till New York så ni vet när jag skriver vi haha!
Lite bilder från resdagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellen

Hej jag är sugen på att åka till new york mest för shoppingens skull. Jag har kollat runt och hittat riktigt billiga vandararhem men hur rekomenderar du?
Sen vill jag självklart besöka de givna butikerna: Victoria secret, Kardashians butik, sen en butik med ralph lauren för tjejer?
MVH Ellen

2013-07-15 @ 19:32:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0