Tips på avslutningsklänningar

Älskar dem här två klänningarna från Nelly! Båda klänningarna är perfekta till avslutningen, Min favorit av dem här två är nog den vita, skulle själv kunna tänka mig att ha på mig den på avslutningen. Klänningarna hittar ni iallafall på Nelly.com där ni kan hitta massor av andra fina klänningar i olika färger!

svar på tal

älskar såna här kommentarer & att folk stör sig så mycket på att jag gör duckface hahaha.  AA jag är en orre varje dag i veckan! Nej men seriöst jag tar inte åt mig av såna här kommentarer och kommer inte sluta med mitt duckface, I love it.

Lana Del Rey

En artist jag faktiskt gillar grymt mycket förutom Justin Bieber hehe.. my favourite) är faktiskt Lana del rey! Jag tycker hon är ganska cool och har dessutom cool stil, och hennes röst är unik.. Låter inte som alla andra! Brukar lyssna på henne antingen i skolan, på tåget när jag är själv eller hemma i högtalarna. Tycker hennes låtar är chill att bara lyssna på! Inga direkt party låtar men det är det som jag gillar. Men det finns 2 remixar på hennes låtar  Blue jeans och videogames som är lite mer party låtar gillar dem också! hehe. Men ni borde verkligen lyssna på henne, looove her. 
 
 
 

Heaven is a place on earth with you

-
 
Har precis ätit middag med la familia och innan dess blev jag klar med plugget. Fattar ingenting och vi har Kemi prov på torsdag man ba Love life! NOT. Håller på och kirrar lite planer inför imorgon förtillfället, hoppas imorgon blir roligt iallafall, men det som suger är att man går i skolan på dagen. Men vi har inte vanliga lektioner så det gör inget! Jag ska strax köra lite hemmaträning cykla på träningscykeln och köra lite olika övningar.. haha! Puss.

Om 5 dagar ses vi


Plugg plugg plugg..

Det här är vad jag har framför mig just nu..  Har precis kommit hem från skolan och ska sätta igång och plugga några timmar nu, sen ska jag kolla på never say never igen, bara för den filmen är så jävla bra! Men när jag har pluggat klart bloggar jag. Puss

Rolig söndag

Idag har varit den roligaste söndagen på länge. Har varit på bra humör hela dagen och varit överallt. Dagen började med att jag mötte Nicole på tåget och vi åkte till stan mötte Felicia och vi gick till stället vi ska praoa för att dem skulle skriva under en lapp men det gick så jävla segt så vi gick därifrån en aning irriterade. Vi får fixa det i veckan istället.  Sen köpte vi jordgubbar på hötorget och tog tåget mot Nynäshamn och gick av på ett ställe som hette Hemfosa. Det var landet gånger 1000! Fanns inte ens några spärrar att gå igenom och stationen låg helt öppet sen var det typ öppna fält och bondgårdar och inga affärer! haha. Det tog ungefär 1,30 min att komma hem därifrån men vi hade skitkul iallafall. Skola imorgon ganska otaggad men snart så är det sommarlov! vet att jag tjatar om det i alla mina inlägg men är så skoltrött förtillfället. Puss!

Fixa Prao i stan!

blandade bilder från gårdagens kväll!
Godmorgon bloggen! Jag har precis vaknat och ska fixa en god frukost nu och sen dra mig in mot staden och möta Felicia så ska vi fixa prao och lämna in praolappen på ett ställe där vi har fixat prao 1 vecka, bara 4 veckor kvar i skolan sen prao sen sommarlov!! hur grymt?! så taggad. Gårdagskvällen var iallafall riktig rolig och mysig, Ice & Vanessa var även med och vi snackade massor, sen gick vi ut och satte oss vid vattnet, lyssnade på musik osv! Låter tråkigt men va kul. Sen blev det för kallt så vi gick in igen. Jag kom hem runt halv 12 tiden och då kollade jag på TVD och sen somnade jag typ! haha. Men ska äta nu jag uppdaterar mera ikväll när jag är home, puss.

Justin myyy love

Även fast jag inte har sett honom nu i sverige älskar jag honom så mycket och ska köa för att för se dig nästa gång du kommer hit!!  jag ångrar så mycket att jag inte köpte biljetter i sommras alltså jag har mått så dåligt den här veckan och gråtit för att jag inte fått tag på biljetter fast jag krigat hela veckan .. men nu ska jag sluta deppa och bara lyssna på dinaaa underbara låtar, I LOVEEE YOU. Belieber 4 life!

Vilket smink jag använder!

 Har försökt få vidoen att komma i mitten men det går inte! Sa ju att jag skulle fixa en video där jag visar hur jag sminkar mig och har filmat som steg för steg vad jag använder först och sist, för jag kände inte för att göra en sminkvideo känner mig bara töntig då haha! Men kommentera om ni har förslag på fler videosar jag kan göra, och best friend tag videon kommer kanske upp imorgon ifall vi kan filma den bra, vi gjorde typ om 100 gånger i söndags sen sket vi i det haha!

 

 


25 april

Hej bloggen! Torsdag idag, det är även den 25 april och det betyder att min lillasyster fyller år så blir att fira henne ikväll, justnu gör jag inte så mycket är hemma från skolan, men Jag håller på att fixa ett collage mest för min egen skull med saker jag vill köpa i Usa så jag har lite koll på det innan, så jag inte får panik där och köper massa fula grejer jag kommer ångra sen! Jag har sparat ihop nästan 8000 kr, önskar jag kunde tagit med mig mer men mina andra pengar jag har sparat ska gå till en resa i sommar med bästis, längtar supermycket! Lägger ut en bild på collaget mest för min egen skull men ni kanske tycker det är kul att se donno!
jag är sugen på att införskaffa mig ett par TR's, ralph lauren tröjor eftersom det är billigare, Juicy dräkt, ray-bans och en MK väska i vit eller svart, beror på hur mycket det kostar och om det ens finns haha, och hudvårdsprodukter på VS, sen kommer jag shoppa mer såklart, men vet inte riktigt vad man ska satsa på att köpa där som är billigare här? Kommentera gärna om ni har några tips på vad jag kan hitta billigare där!

-

Bloggar imorgon har haft en hemsk dag och vill bara döööö
 

Tisdag

dagens najziga inspo.
 
Gooodmorning! Antar att dem flesta av er som läser det här är i skolan justnu, egentligen skulle jag ha börjat nu men vaknade upp med att det kändes som att jag hade en kniv i magen så stannade hemma. Är ändå så jävla depp över Justin Bieber och är på så dåligt humör så hade jag varit i skolan hade jag varit bitterf***a HAHA!
aja, kanske kommer upp något inlägg lite senare om jag orkar blogga. Puss

black & white


sur,ledsen arg tjej!

ÅÅÅÅH alltså är skitsur för att jag inte har några biljetter till Justin Bieber så avis på alla som är där ikväll och kommer vara där imorgon och på onsdag OCH han kommer säkert aldrig komma tillbaka hit. FML Nu ska jag lägga mig i min säng och gråta tills jag dör.

Varm söndag

Hur långt vi gick idag/ egobild hehe
 
Idag har det varit sickt varmt alltså! Jag och Felicia låg på hennes balkong och stekte på eftermiddagen alltså det kändes som sommar i solen, sjukt najz! Sen gick vi ut på en lång powerwalk. När jag kom hem var ingen hemma så jag fixade en god sallad med mozarella och har sen dess inte gjort så mycket. Kollat på tv typ.. haha, nu ska jag kolla på TVD, nya avsnittet, loooove it. Puss! Btw kommentera vad ni vill att jag ska blogga om för har typ noll inspiration..

Vår outfit

 
 

Helgen, och varför jag inte bloggat!

jag i fredags testade en skitfin klänning på bikbok/ Jag igår innan vi åkte till stan
 
heeej bloggen! vet att uppdateringen har sugit men har haft fullt upp och har inte tänkt på bloggen i förstahand. men kan berätta om helgen! 
I fredags: Så va det en ganska konstig dag i skolan, jag slutade 11 pågrund av inställda lektioner för det hade hänt en sak med min lärare så alla blev lite ledsna över det :( Jag gick hem och åt lunch sen mötte jag upp Felicia så åkte vi till stan och hon köpte ett linne, sen åkte vi hem och fixade tacos till middag och hade mysmiddag. Sen mötte vi Nicole på kvällen och var ute i ca 2 timmar och snackade med henne för det hade hänt en sak med henne också, sen sa vi hejdå och så för hon åkte till Paris igår. Ganska sorglig fredag haha!
I lördags: Så vaknade vi tidigt och var med Felicias lillebror på förmiddagen sen åkte vi till stan för Felicia skulle byta linnet haha.. Sen myste vi i solen och åkte sen hem till mig och åt en god middag, Sen åkte vi tillbaka till stan och mötte Mira för en fika på Cafe 60 det var mysigt! Vi kom hem runt 12 tiden och då kollade vi på en film tills vi somnade.. Och idag har vi inte gjort så mycket, vi ska fixa best friend videon idag och sen ska vi nog gå på en lång powerwalk i det sköna vädret! Men best friend tag videon kommer upp snart så håll utkik på bloggen! Puss.
 

Powerwalk

VS änglarna får stå för bilden i inlägget idag!
hola! Kom precis hem från en låång powerwalk med Bästis vi snackade om allting och vi gick ungefär 7 km har nyss gjort plankan och lite övningar och ska snart hoppa in i duschen, har inte så mycket att säga om dagen, vanlig skoldag. Fick tillbaka 2 prov idag, ena provet blev jag glad över Cet och besviken på det andra, hade hoppats på ett B. menmen! Btw alltså jag har så fula outfits i skolan nuförtiden så det är så tråkigt att fota dem, har nästan inga kläder alltså.. Och det påminner mig om att jag måste lägga fram en outfit för imorgon, hoppas bloggningen kommer bli bättre snart har noll inspiration nu. Puss!

19.30

dagens inspo hehe..!
hej bloggen! Idag har det varit blandat väder.. molnigt och soligt imorse sen började det regna..mysigt väder, men halva April har redan gått och snart är det Maj så snart lär ju värmen komma på riktigt, cant wait! Har såna grymma planer för sommaren alltså. Anyways, efter skolan gick jag hem till Felicia och vi myste lite kollade på biggest loser sverige, har börjat kollat på de och tycker det är kul att se hur dom sliter på gymmet för att gå ner och det kommer va kul att se hur mycket dem lyckats gå ner i slutändan! Påtal om träning jag måste börja gå ut och springa och köra lite hemmaträning nu när det blir varmare ute och man kan springa ute, är för lat nu alltså! haha puss.

14.58

hej bloggen. Idag är jag hemma har ju somsagt hemstudiedag, vaknade upp till regn och blev på dåligt humör.. Skulle träffat Felicia idag men jag orkade inte gå ut i regnet.. men imorgon ska det bli bättre väder så får hoppas på det. Nu ska jag fortsätta plugga, puss

Inspo outfit


Söndag!

jag i bilen/ tjockisnacks på bion haha!
Hej bloggen!  Förlåt för den dåliga uppdateringen idag,men har inte riktigt haft tid. Jag vaknade sent idag runt 12 tiden och då åt jag frukost ute i solen på baksidan och latade mig lite riktigt varmt var det! Sen frågade Pappa mig om jag ville följa med på bio så hela familjen drog och kollade på Jack the giant slayer den var faktiskt ganska bra! Efteråt åt vi Donken mcdrive till middag haha blev proppmätt! Men mysig söndag med familjen iallafall. Såg att det har kommit in flera frågor i bestfriend grejen vi skulle göra och den videon kommer komma upp senare i veckan fortsätt fråga frågor! Btw fick en kommentar om att jag skulle göra ett inlägg där jag visar mitt smink vad jag använder osådär och ska försöka fixa ett inlägg i veckan! Har hemstudiedag imorgon så ska vara hemma och jobba med ämnena vi skulle haft, men ändå skönt att kunna sova ut. Kanske kan fixa videon imorgon vilket smink jag använder. Puss!
 

Vår? - ja tack


lördag!

blandade bilder från igår och idag hehe!
Hej bloggisen! Ingen bra update igår förtom ett videoinlägg där vi tänkte köra bästis tag haha mest som en rolig grej, får se om det kommer flera frågor annars känns det ju lite onödigt att göra videon haha! Om det är något ni vill att jag ska göra i videoinlägg ex visa mitt smink, min dag vad som helst, kommentera! Igår sov jag hos Felicia och vi vaknade runt 10 tiden idag och åkte iväg till stan och träffade Nicole vi åt på donken och pratade lite, gjorde inte så speciellt mycket, ikväll ska jag bara vara hemma.. tråkigt! Men kommer ha tid att fixa roliga inlägg! Puss
 

#bestfriendtag


Thursday

såhär såg jag ut idag! ingen speciell outfit vanlig skoloutfit hehe!

Hej bloggisen! Har inte speciellt mycket att blogga om idag har jag varit i skolan som vanligt, och snart ska jag kolla på favoritprogrammet på tv Criminal minds. Imorgon är det äntligen fredag snart helg! love iiit. puss

10 april

hej! är ganska dålig på att uppdatera bloggen bra men har haft fullt upp med plugg i veckan. Igår pluggade jag i stortsätt hela kvällen för ett muntligt prov jag hade idag, hoppas det gick bra, skönt att det är över iallafall.. Idag har jag inte mycket att göra bara skriva klart en novell till svenskan imorgon men det går fort. Bara 2 dagar till helg nu, veckorna går läskigt fort, nu är det bara 24 dagar tills jag åker till New york och 2 månader till sommarlov wiho!

Orkar inte skriva något


112 Aina

Hej! Sitter just nu bänkad i soffan och ska kolla på favorit programmet 122 Aina haha så sjukt roligt! Har pluggat 1 timme och är helt slut prov på onsdag, otaggad. Men ska fortsätta kolla nu puss!


Måndag 8 april

dagens inspo!
hej bloggen! Idag är det ju då måndag som alla vet.. hehe första dagen efter skolan och det känns ganska bra, även om vädret inte är på topp just nu och ska tydligen inte vara det på hela veckan. Aja får hoppas på bättre väder nästa vecka! Skoldagen gick ganska fort, men var ganska irriterad mestadels av dagen, vissa i min skola stör jag mig på så grovt mycket. Kom nyss hem och ska snart plugga lite men bloggade innan såklart. Hörs ikväll! Puss

H&M

H&M har faktiskt fått in riktigt fina grejer! kollade på deras webbshop sen gjorde jag ett collage med mina favoriter! Fanns även massa andra fina grejer men det här var favoriterna, om jag ska välja favoriterna på collaget måste det vara långkjolen och strandväskan. Det jag gillar med H&M är att det är ganska billigt om man jämför med andra märken, hiss!

Lat söndag

två instagram bilder från igår, följ mig där Bellariechen!
Idag är jag ganska seg är allmänt trött och har bara degat i soffan hela dagen, Har inte orkat blogga så bra den här helgen har varit upptagen så då har bloggen fått lida.. Skola imorgon känns sådäär har varit skönt att slappa en hel vecka. Nu ska jag skriva på en novell i svenskan som ska bli klar imorgon, segt. Ikväll blir det bara tvmys och ladda inför en ny vecka. puss!

sommaroutfit


Lördag kväll

 hej bloggen, nu ska jag fixa mig lite snabbt sen dra mig utåt. bjuder på en awzume låt puss.
 

Dagens outfit


Fredag!

Hej bloggen! Uppdateringen har sugit idag men har inte haft tid att uppdatera. Kom nyss hem från stan var på bio med Mira och Felicia vi såg the host, den var både bra och dålig hehe. Nu sitter vi i soffan och kollar på en film på 4an. Puss!


Gant Neat Rugger

När vi var inne på NK idag kollade vi på Gant och jag såg den här tröjan så tyckte jag faktiskt att den var rätt snygg! vad tycker ni?

22.16

glada jag imorse! skämtåsido ser fett sur ut haha men hade ingen annan bild så den får duga!
Idag har jag varit i stan med bästa Felicia och Mira vi har myst i solen och snackat massor, vi har inte setts på evigheter så vi hade mycket att prata om.. Tråkigt att man inte hinner träffa vissa vänner man vill träffa så ofta pga skolan osv, så man får passa på, på loven! hehe.. Iallafall kom hem runt 8 tiden och åt middag sen kollade jag på Tonårsbossen med mamma haha det verkar fett kul vill också vara med i det.. HAHA! Fick en kommentar om att jag skulle videoblogga och jag gjorde det för någon dag sen men kanske kan göra en videoblogg imorgon om ni gillar att jag gör det.. känns ändå lite stelt inte riktigt min stil men för er skull! puss på er!

Torsdag

daily inspo!
hej bloggen, bloggade inte så mycket igår men hann inte! hängde i stan med Amanda, Amanda och Felicia igår, solade i kungsan och åt glass. Underbart väder ute så man får ju passa på! Idag ska jag iallafall träffa Felicia får se vad vi hittar på! Hörs ikväll puss!

Dagens planer + outfit


Kväll

två bilder från idag!
 
Har spenderat istortsett hela dagen i stan och har kollat i massor utav affärer, va sjukt varmt i solen svettades med skinnjackan på haha härligt hoppas värmen håller i sig. Testade även Lokas nya bubbelvatten med smak av jordgubbsglass och det smakade exakt som glass! lite läskigt faktiskt, men god var den iallafall! Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på någon film. puss!

Tisdag

lite härlig inspo!

hej bloggen! allt bra med er? själv är det bra iallafall! Dagens planer är att åka till stan och kolla i lite affärer med felicia, blir nog supermys, det är varmt ute i solen iallafall haha! Bloggar mera ikväll ha en bra dag puss!

Gant - kabelstickad

 
jag gillar Gants kabelstickade tröjor, och skulle inte ha något emot att införskaffa en sån till min garderob, är mest sugen på den rosa i mitten, älskar färgen! 1100 kr går en kabelstickad tröja från gant på!

Håkan bror

  

Mys i stan

 
två egobilderfrånidag/jordgubbar och cola jag köpte idag!
hej bloggen! Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har hängt i stan med bästis och min mobil krånglar sig hela tiden så är lite svårt att få upp inlägg. Runt 5 tiden drog vi oss mot stan och tog tvärbanan till djurgården gick till Ica vid strandvägen och köpte jordgubbar för endast 10 kr, superbilligt och cola zero också hehe! Sen satte vi oss i solen och pratade och myste lite, det va supernajz. Sen påvägen tillbaka till cityy så hittade vi en butik som verkade asnajz som vi ska gå till imorgon, även kolla i andra affärer eftersom allt tydligen var stängt när vi kom till stan! runt 8 tiden satte vi oss på Centralstationen och köpte en varsin fräsch sallad till middag så har haft en ganska mysig dag! Nu ska jag göra lite rumpövningar/armövningar sen ska jag duscha, sen krypa ner i min mysiga säng och kolla på film! hur har eran dag varit? puss!

1 april

daily inspo!

hej bloggen! 1 april idag, nu är det iallafall vårmånad på riktigt hehe.. Just nu sitter jag och kollar på tv, och planerna för resten av dagen blir att vänta på att felicia ska komma hem så vi kan åka till stan, eftersom ingen annan kan träffas på dagen, segt. aja, ha en bra dag puss!

RSS 2.0